Prima pagina> Director organizatii> Fundatia Pentru Voi> Noutati

Fundatia Pentru Voi

Lista noutati

Vineri, 24 iulie - HI-Q concerteaza in beneficiul persoanelor cu autism

20 Iul 2009

Evenimentul este organizat de Fundatia “Pentru Voi” in parteneriat cu Prim─âria Municipiului Timisoara si Fundatia Vodafone Romania in data de 24 iulie, in piata Unirii din Timisoara, incepand cu ora 20.30 si are ca scop sensibilizarea opiniei publice locale pentru a intelege si a accepta persoanele cu autism.

 

Autism Film Fest

15 Iun 2009

Fundatia „Pentru Voi” va organiza in 22 si 23 iunie la Timisoara „Autism Film Fest” - primul festival de film pe tema autismului din Romania. Evenimentul este organizat in cadrul campaniei de antistigmatizare pe tema autismului organizata prin proiectul “Autismul nu dispare la 18 ani!”,finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 - Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sanatate mintala si dezinstitutionalizarea persoanelor cu probleme de sanatate mentala.

Alegerile EuroParlamentare in limbaj usor de inteles

05 Iun 2009

 Timisoara 5 iunie. In apropierea alegerilor Europarlamentare, Fundatia „Pentru Voi” din Timisoara a editat brosura „Alegeri europarlamentare 2009”, in limbaj usor de inteles, pentru a explica persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare procesul electoral.
10.000 de cornuri Pentru Voi

13 Apr 2009

Timisoara 13 aprilie 2009 - Fundatia „Pentru Voi”, cu sprijinul financiar al Fundatiei Vodafone Romania, va desfasura in perioada aprilie – decembrie 2009 proiectul „10.000 de cornuri Pentru Voi”, initiat pentru a sprijini grupurile sociale defavorizate, aflate in stadiul de saracie.

1  2  3  >  

Logare utilizatori

Creeaza cont utilizator

Creeaza contul tau de asociatie si beneficiaza gratuit de toate facilitatile sistemului eAgora
Forumular de inscriere
Solutie web TreeWorks