Mai sunt 12 zile pana la termenul limita pentru depunerea proiectelor pentru granturi medii si mari in cadrul Fondului ONG, Mecanismul Financiar al SEE.

04 Iun 2009

 

Fondul ONG a lansat a doua runda de finantare in Romania care are ca obiectiv consolidarea societatii civile din Romania prin sprijinirea unor proiecte in cinci domenii prioritare: consolidarea democratiei, oportunitati pentru participarea copiilor si tinerilor la viata comunitatii, incluziune sociala si acces la servicii sociale, protectia mediului, conservarea si valorificarea patrimoniului cultural. Pachetul complet de documente pentru aceasta linie de finantare poate fi descarcat aici.

Pentru cresterea accesibilitatii majoritatea documentelor care constituiau cea mai mare bariera pentru ca un proiect sa fie declarat eligibil (statut, act constitutiv, hotarare judecatoreasca de infiintare etc) nu mai sunt solicitate, in aceasta runda, la momentul depunerii proiectului.

In egala masura, un element distinctiv al acestei linii de finantare consta in posibilitatea ca o organizatie neguvernamentala sa aloce pana la 30% din totalul costurilor proiectului pentru activitati de dezvoltare organizationala.

Echipa Fond ONG va invita sa ii adresati intrebari legate de aceasta runda de finantare. In acest sens, va fi organizata o sesiune de chat in data de 4 iunie incepand cu ora 10.00 pe portalul e-Agora. Pentru a participa la chat, va rugam sa accesati sectiunea Chat a portalului e-Agora si va creati un cont de utilizator. Odata finalizata procedura de inregistrare, accesati chatul si selectati camera “Fondul ONG”.  Va sugeram, inainte de aceasta intalnire virtuala, sa consultati alaturi de documentele relevante pentru aceasta runda de finantare mentionate mai sus si
Raportul sintetic cu privire la cererile de finantare depuse in cadrul Cererii de propuneri de proiecte 2008  sau  Lista de intrebari si raspunsuri frecvente.

 

Anunt postat de Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS (CENTRAS)

Logare utilizatori

Creeaza cont utilizator

Creeaza contul tau de asociatie si beneficiaza gratuit de toate facilitatile sistemului eAgora
Forumular de inscriere
Solutie web TreeWorks