Societatea Civila are o miza demna de luat in seama

24 Iun 2009

 

Initiativa a fost generata de scandalul reflectat in mass media asupra modului in care Ministerul Tineretului si Sportului a organizat anul acesta Ziua Tineretului.

 

Academia de Advocacy intentioneaza sa provoace societatea civila interesata in a demonstra decidentilor politici, cate actiuni cu impact si rasunet in randul tineretului, puteau fi organizate cu un buget de aprox. 650.000 de euro. 

 

Organizatiile de tineret si structurile societatii civile sunt invitate sa depuna, in termen de zece zile (pana la 5 iulie 2009) o schita de proiect in care se vor evidentia: aplicantul, titlul proiectului, justificarea evenimentului, activitatile principale, zona de acoperire, rezultatele, impactul estimat, bugetul estimat si valoarea adaugata asteptata in randul beneficiarilor. Schita de proiect va avea maxim 5 pagini si va fi transmisa la office@advocacy.ro

 

Academia de Advocacy invita reprezentanti ai societatii civile sa se inscrie in jurizarea propunerilor inregistrate si de asemenea corporatiile care au departament de Responsabilitate Sociala sa sustina acest demers prin transmiterea ofertei lor de premiere a celor mai bune proiecte la corina@advocacy.ro .

 

Rezultatele inregistrate vor fi postate pe site-ul Academiei de Advocacy, www.advocacy.ro, nu mai tarziu de 31 iulie 2009.

 

Prin acest efort conjugat, demonstram institutiilor publice ca societatea civila este pregatita in a propune programe in scopul utilizarii eficiente a banului public. Trebuie doar sa fie informata si institutiile publice sa-i asigure accesul la proces.

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati prin Radu Nicosevici presedinte mobil 0722 503 136 si/sau Corina Dragomirescu, vicepresedinte Academia de Advocacy, mobil: 0722 460 548 sau corina@advocacy.ro.

 

Cu incredere intr-o initiativa reusita,

 

Cu consideratie,

 

Radu Nicosevici

Presedinte

 

Timisoara la 23 iunie 2009

 

Influenţăm politicile publice în favoarea comunităţii de afaceri

 

Anunt postat de Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS (CENTRAS)

Logare utilizatori

Creeaza cont utilizator

Creeaza contul tau de asociatie si beneficiaza gratuit de toate facilitatile sistemului eAgora
Forumular de inscriere
Solutie web TreeWorks